国際連携活動に関する手続きについて

上図に示す点検,確認にあたっては以下のシートを利用してください。

シート ファイル
事前点検シート【シート1】
(English Version)
Prior Inspection Sheet [Sheet 1]
該非判定シート【シート2】
Determination Sheet [Sheet2]
取引相手等確認シート【シート3】
(English Version)
Confirmation of Transaction Sheet [Sheet 3]
取引審査シート【シート4-1】
※海外への貨物(機材等)の輸出(送付・携行等),海外での技術(情報)提供,留学生の送出し等
(English Version)
Transaction Assessment Sheet (1) [Sheet 4-1]
*Export of Goods (Equipment, etc.) to overseas (Sending, carrying, etc.), Provision of Technology (Information) overseas, sending students, etc.
取引審査シート【シート4-2】
※留学生の受入れ,海外からの研究者等非居住者への技術(情報)提供等
(English Version)
Transaction Assessment Sheet (2) [Sheet 4-2]
*Accepting students and Provision of Technology (Information) to Non-Residents, etc.
In cases where any differences occur between the English version and the original Japanese version, the Japanese version shall prevail.

点検・確認を行った各シートは,関連する既存の手続き書類とあわせ,提出してください。

国際連携部
E-mail:(準備中)